ickerasistiska SD?

Sverigedemokraterna vill minska den sk "massinvandringen"*. För att fiska röster en månad innan valet så har de begärt ut alla våldtäktsdommar från hela sverige det senaste året och ska därigenom bevisa att innvandrare är överrepresenterade bland dom*. Ungefär som att säga att alla utomskandinaviska personer är våldtäcksmän. Tyvärr kan de inte säga det. De måste hålla en lägre profil nu än de gjorde som partiet Bevara sverige svenskt. Och det gör att de spär på de tråkiga fördommarna folk har om invandring och utländska personer.
SD är ett rasistiskt parti. Känns onödigt tjatigt att nämna det men men.

Om det nu är så att efter deras "granskning" nu visar att de sensate årets våldtäcktsdommar begåtts av fler med ickesvenska namn, vad betyder då i så fall det? Betyder det att vi ska rösta på SD och bli ett rasistiskt sverige och bara tänka på oss själva då? Eller borde man ist undersöka VARFÖR det råkar vara så?

Skulle man hålla på som SD (och även Jan) gör, att ta reda på en halvsanning och säga tvärt; "det är fel fel fel!!!" ?
eller borde man kanske forska i det? Jag tror inte det finns någon sanning i att sveriges befolkning inte våldtar. SDs propaganda gör att man lätt kan tro att resten av världen är en enda stor våldtäcksmassaker medans vi i Sverige är fantastiskt underbara....

*källa- http://www.dn.se/nyheter/valet2010/sd-ska-granska-valdtaktsdomar-1.1150008




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0