Hitlers ande ligger kvar som ett illaluktande paraply över europa

Rasismen har börjat erövra o sprida sig över länder i europa. Vi har inte märkt av de rasistiska partierna så mycket det senaste årtiondet och därför så verkar det som om folk inte längre vet vad som hände under Hitlers tid längre. Nu förbjuds burkan i olika länder och även sverige vill strama åt levnadsstandarden för utländska medborgare. Och kommer SD in så är vi snart precis lika dåliga som frankrike som nu börjat föra en vriden högerpolitik. Nu river de 300 läger där romer (människor) bor*. Men fördommarna som 79% av frankrike sprider och tror på så är ej romer lika mkt värda. Jag tror tyvärr att den siffran är densamma i sverige också.
Jag är rädd för att vi kommer att uppleva en liknande hettsjakt som under Hitlers tid. Världen och vi verkar inte ha lärt sig. Samma sak förekommer i många många länder redan nu.

*källa-http://www.dn.se/nyheter/varlden/lager-for-romer-rivs-i-frankrike-1.1149853

Kommentarer
Postat av: TH

Det är sjukt tragiskt! Ännu mer tragiskt är det att SD värvar "invandrarröster" med deras konservativa syn på äktenskapet samtidigt som kära Jimmie påstår att de är ett HBT-vänligt Parti. Yeah right! De säger emot sig själva hela tiden.



SD har ju dessutom gått ut och sagt att om de lyckas få igenom deras förklag om att minska invandringen av muslimer kan de tänka sig "en ganska stor" kristen invandring. De säger mer eller mindre att de inte har något emot invandrare, de har bara emot invandrare som tror på Allah.



I den här takten har vi ett tredje världskrig inom en snar framtid.

2010-08-08 @ 14:24:04
URL: http://www.guppyfisk.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0